Inteligentni sustavi

Ili sustav pametne kuće je sustav za «inteligentno» umrežavanje elektro instalacija koji nam omogućava kombinaciju djelomične ili potpune automatizacije nad električnim funkcijama u našim domovima, uredima i drugim objektima. Dodatno uz elektroinstalaciju sustav spaja strojeve i postrojenja kao: grijanje, rasvjetu ili ozračivanje koji su prije funkcionirali neovisno jedan od drugog, u jedan ekonomični objektivni sustav.

Sustav preuzima brigu i kontrolu nad svim funkcijama u stanu, obiteljskoj kući, uredu, hotelu i svakom drugom objektu namijenjenom za boravak ljudi. Sa takvim umrežavanjem moguće su sada i u buduće nove funkcije, koje prije niste mogli izvesti ili jako teško.

Npr. sa zaključavanjem vrata možete ugasiti u podrumu svijetlo ili prekinuti dovod struje do glačala.

Takav sustav rješava sve vaše probleme i brige na način da sam zatvara prozore kada počne padati kiša, spušta rolete i zatvara tende u slučaju jačeg vjetra, regulira temperaturu, ventilaciju, rasvjetu, sprječava poplavu, istjecanje plina ili požar.

A isto tako može otvarati/zatvarati dvorišna, garažna i ulazna vrata, a alarmom signalizirati neovlašten pristup, i još mnoge opcije ovisno o izboru i zahtjevima korisnika.

Našim klijentima osigurana je podrška od 0-24 h i izlazak na teren u roku 24 sata po dojavi.

11 + 7 =