O nama

EL-GO elektroinstalacije je dinamično poduzeće čiji temelj kvalitete predstavlja stalno praćenje razvoja elektrotehničkih sustava i tehnologija u Hrvatskoj i svijetu kao i stručni tim djelatnika.
Svoje područje poslovanja u kratkom smo vremenu proširili po cijeloj Hrvatskoj, a kvaliteta izvedbe omogućuje kontinuitet poslovanja čemu svjedoče i brojni zadovoljni veliki i mali korisnici širokog spektra naših usluga.

Kvaliteta

EL-GO posjeduje suglasnost od MZOPUG-a RH za izvođenje radova na svim skupinama građevina.

Podrška 0-24

Našim klijentima osigurana je podrška od 0-24 h i izlazak na teren u roku 24 sata po dojavi.
EL-GO vam stoji na raspolaganju za instalacije jake i slabe struje na svim vrstama objekata i na svim površinama te adaptacije i popravak starih te uvođenje novih instalacija i ugradnju rasvjetnih tijela, za gromobranske, telefonske, parlafonske i antenske instalacije, instalacije podnog grijanja, automatiku za dvorišna i garažna vrata te uvođenje inteligentnih sustava.

Vršimo i pregled i stručno ispitivanje instalacija.

Specijalnost

Specijalnost su nam  elektroinstalacijska rješenja u telekomunikacijskom sektoru te ugradnja telekomunikacijske opreme za mobilne operatere kao i rekonstrukcija i izgradnja elektro dijelova žičara te sustava za proizvodnju snijega.

Naša prednost

Naša prednost je cjelokupnost u objedinjavanju svih vrsta elektroinstalacijskih radova, elektro-komunikacijskih sustava i sustava tehničke zaštite, nadzora i kontrole.
Garantiramo stručnu izradu svih elektroinstalacija. Ljubaznošću i stručnošću u izvođenju radova nastojimo da svaki od naših klijenata bude zadovoljan.

Obratite nam se s povjerenjem!

Direktor: Goran Petrović

Našim klijentima osigurana je podrška od 0-24 h i izlazak na teren u roku 24 sata po dojavi.

2 + 6 =